PGA Professional

Morten Kiil

Træningslektioner - kun til klubbens medlemmer- bookes via sekretariatet

Jeg brænder for undervisning af spillere på alle niveaur og aldersgrupper, og derfor ved jeg, at der er ligeså mange golfsving, som der er golfspillere. Mit mål er at hjælpe hver spiller med at finde det sving, som passer til dem og hjælpe hver spiller med at opnå sit mål.

Golf er en sport, hvor alle spillere kan forbedre sig, hvis de får den rigtige vejledning! Det er vigtigt at tro på sit spil, men jeg ved at nogle gange har man brug for lidt frisk luft for at få alt til at fungere igen!

Når jeg underviser lægger jeg meget vægt på kommunikation og derfor har jeg mange træningsredskaber for at få hver elev til at forstå den ændring, som der skal til for hurtigere at komme videre i deres golfkarriere.