Sæsonstart

Sæsonstart onsdag den 12. april og vi holder sæsonafslutning lørdag, den 7. oktober 2017.

Tilmelding til Herredag

Alle mandlige medlemmer, der er fyldt 18 år, kan deltage.

Man er automatisk tilmeldt herredagssæsonen når man tilmelder sig via golfbox.

Tilmelding til onsdagsmatch

Tilmelding foretages i Golfbox under turneringer.

Kontingent

Uændret kr. 300,-, som skal betales 1. eller 2. spilledag eller indsættes på Herreudvalgets konto 4780-4780638982

Rækkeinddeling

Der spilles i lige store rækker, som beregnes hver uge.

Scorekort

skal afleveres umiddelbart efter dagens match i Herredagens postkasse. (Den sorte box i hjørnet - ikke greenfeekassen)

Præmier

Udleveres i forbindelse med spisning den sidste onsdag i måneden. Der er præmier til vinderne ved alle månedens turneringer.

Fællesspisning

Sidste onsdag i måneden er der igen i år truffet aftale om levering af gode herreretter. Pris ca. 100 kr.

I år vil vi spille nogle sjove turneringsformer i forbindelse med spisningen.

Traditioner

Ved fællesspisning i april måned bliver der serveret stegt flæsk med persillesovs og med det, der nu engang hører til. Fællessangen er også med til at holde traditionerne i hævd. Man kan komme i tvivl om, hvad der er vigtigst -  golfen -  spisningen eller fællesskabet!

Gæstespillere

er altid velkomne dog kan man ikke vinde præmier som gæstespiller.

Udflugt

Årets udflugtsmål er ikke fastsat endnu, men turen vil i år foregå den 1. juli som afslutning på forårssæsonen.