Spilledag & Tidspunkt

Hver torsdag spiller vi en 9-hullers match med gunstart kl. 17.00. Vi mødes senest kl. 16.45 på udslagsbanen ved driving rangen.

Der spilles i ca. 2½ time, hvorefter vi mødes i Klubhuset og siger tak for i aften.

Turneringsform

9-hullers match med gunstart. Fortrinsvis hul 1-9.

Sidste torsdag i hver måned er der mulighed for, mod et mindre startgebyr, kr. 20 - at spille om præmier.

Tilmelding

Tilmelding foregår på Golfbox under turneringer. For de som ikke kan benytte dette kan der sendes en mail eller sms til udvalget, og skal ske senest TIRSDAG kl. 14  herefter kan du sende en mail til  udvalget:  Marie Rotbøl - [email protected] - 51223148  og  Poul Erik Jensen - [email protected]- 42198977 gerne til begge da de skiftes til opsætte startliste.

Startliste

Torsdag morgen kan startliste ses på Golfbox.

Antal deltagere

Der er plads til max. 27 pr. aften. I tilfælde af mere end 27 tilmeldte, har højeste handicap fortrinsret