Få et gratis KlubBonus.dk kort og optjen bonus til Sindal Golf Klub hos Shell Express og andre

Sindal Golf Klub har indgået en aftale med KlubBonus.dk. Denne aftale gør, at du kan optjene penge til klubben – uden at det koster dig noget. Hvis du får et gratis KlubBonus.dk kort og bruger det, når du alligevel handler hos de virksomheder, der er med, får Sindal Golf Klub en bonus. Det er helt gratis for dig at være med. Din pris for den vare, du køber, er den samme som ellers. Eneste forskel er, at Sindal Golf Klub får en bonus oveni. Den bonus kan vi sagtens bruge til glæde for klubbens aktive og frivillige. Vi håber, du vil være med. Klik her og få et gratis KlubBonus.dk kort.

Vi får fx bonus, når du vasker bil hos Shell Express

Få et gratis kort til KlubBonus.dk og støt Sindal Golf Klub med 5 kr. pr. Perfect Wash og 10 kr. pr. Perfect Shine bilvask, du køber hos Shell Express.  Det er gratis for dig at få og bruge kortet, og det kan blive til mange penge for klubben.

Din vask koster det samme som normalt. Har du et Shell kort, er du endda stadig medlem af Shell Express vaskeklubben og vasker derfor bil til ekstra lave priser. Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig KlubBonus.dk - og så huske dit KlubBonus.dk kort, når du vasker din bil hos Shell Express.

Sindal Golf Klub får også bonus, når du bruger dit kort hos andre virksomheder

Der er mange forskellige virksomheder med i ordningen. Du kan optjene bonus på alt fra bilvask til børnetøj, frugt og fyringsolie, pc’ere og printerpatroner. Se mere om firmaerne og bonus på www.klubbonus.dk

Meld dig til KlubBonus.dk med det samme. Det er gratis. Klik her og få et gratis KlubBonus.dk kort.