Gæstebog

Sindal Golfklub vil gerne vide hvad vores gæster synes om banen/klubben mv.

6 kommentar(er)

Skriv en hilsen

Skjul kommentarer
2016.04.24 Skrevet af Håkon Eriksen
Jeg og min kone har gjennom hele vårt lange golf liv, tatt gleden av å besøke Sindal Golf Klub. Det var faktisk her vi slo våre første slag med jern og ball. På besøk hos noen gode Danske venner (Leif og Ulla), hvor særlig den ene hadde utviklet et ganske alvorlig avhengighetsforhold til gress og liten hvid ball. Dette var tilbage i 2007-2208. I årenes løp har vi sett hvordan banen har hatt utfordringer med alt fra tørke og sneskimmel, til bilkjøring på green 4, men allikevell fremstått som en flott og utfordrende bane å besøke. I de siste årene har vi imidlertid lagt merke til at der klart kommet en green- keeper med, etter vårt syspunkt meget gode planer for hvordan hun vil at banen skal fremstå. Der fjernes vegetasjon og åpnes opp slik at banen i dag fremstår mer og mer som en park/skogsbane med hovedvekt på park. Det vi tidligere kunne bruke opptil 10 min. på å lete etter ball (for eksempel mellom hul 3 og 4) er det i dag åpnet så man forholdsvis enkelt finner ballen men fremdeles får straff i form av vanskelig innspill/videre spill. Vi legger merke til Rhododendron beplastning, nye fester til benker, dye dammer, rydding af vegetasjon i dammer, byggning av ny bro, utbedring avdrenering og beplantning mellom hullene (selv om rådyrene også synes dette er fint) Og ellers små ting som gjør banen finere for hver gang vi er på besøk. Vi ser også det stadig er nye planer, som for eksempel ny puttinggreen ved drivingrangen. Vil med dette bare få gi en tilbakemelding til dere som gjør at det er en glede for oss å besøke banen deres og å kunne anbefale alle våre golfvenner å reise på besøk til Sindal Golf Klub, med garanti om at de her kommer til å få seg en meget positiv overraskelse både med tanke på banens layout og kvalitet.
Ønsker dere fortsatt lykke til med deres arbeid for fortsatt å presentere en bane som er betydelig bedre en vårt eget handicap fortjener.

Håkon Eriksen, Soon Golf Klubb, Son, Norge.
2015.09.12 Skrevet af Finn og Bente Hansen
Takk for 4 fine dager på Sindahl Golf.
2015.08.09 Skrevet af Lars N Nygård
Min datter og svigersønn har kjøpt det fine huset til Mogens, som ligger midt på banen. Erik og jeg spilte noen runder i uken som gikk og jeg likte banen godt, selv om den er vanskelig. Jeg gleder meg til å komme tilbake.
En særlig takk til Kirsten og hennes mann for hyggelig mottagelse!

mvh Lars
2015.05.07 Skrevet af Lisbeth Schöllhammer
Tak for en dejlig oplevelse på Jeres skønne bane og for en god hjælp af personalet.

Greens kunne godt være lidt mere ens.
2014.11.09 Skrevet af Finn E Hansen og Bente Hansen
Takk for tre fine dager Hilsen Bente og Finn ps Hils Lisbeth.
2014.10.07 Skrevet af Michael Christensen
Sjov og udfordrende bane at spille

Teesteder og fairvays er fine, men greens må gerne gøres en kende hurtigere og ensartet i klipning