1 kontingent 3 baner

Som medlem i Sindal Golf Klub kan du spille gratis på banerne i Løkken og Hirtshals og til halv greenfee på 25 andre baner i Nordjylland

Sådan kommer du igang

Du kontakter klubben på tlf. 98934422 eller mail [email protected] og tegner et prøvemedlemsskab (for ikke tidligere golfspillere). Prisen er kr. 495, og gælder for hele 2017.

Prøvemedlemskabet dækker ..

• Fællestræninger ved proen
  • 2 lektioner med regelundervisning
  • Regelbog
  • Startpakke
  • Ugentlige kaninmatcher på henholdsvis par-3-banen og stor bane - En fadder følger hvert hold
  • Fri adgang til driving range
  • Frit spil på klubbens par-3 bane
  • Fri adgang til klubbens faciliteter
  • Mulighed for lån af golfudstyr
  • Golfkørekort

Ved tegningen af prøvemedlemsskab udleveres et grønt bagmærke, som skal bæres synligt ved spil på banen.

Når du har erhvervet golfkørekort kan du frit spille på klubbens 18 hullers bane ifølge med medlem som har DGU kort.

Så er du i mål...

Ønsker du fuldgyldigt medlemskab med DGU kort, således at du kan spille på andre baner betales et forholdsmæssigt kontingent for resten af året, og DGU kort udleveres når du har spillet til hcp. 54 (18 points på 9 huller),.

Tillykke

Du er nu indehaver af et DGU kort og dermed tilmeldt DANSK GOLF UNION. Det giver dig følgende fordele:

• Du modtager Dansk Golf Unions medlemsblad.
  • Du betaler kontingent i Sindal Golf Klub og spiller gratis i Hirtshals- og Løkken Golfklub, dvs. 3 klubber for ét kontingent.
  • Klubben er tilsluttet det Nordjyske Golfsamarbejde SGN, hvilket betyder, at du spiller til halv greenfee på alle SGN-baner (28 baner).
  • Du får mulighed for at deltage i alle klubbens turneringer og andre arrangementer. I starten nok især Torsdagsmatch hver torsdag kl. 17.00, hvor begyndere spiller sammen med en fadder.

Vi håber, at du nu eller senere har lyst til at deltage i en eller flere af de klubber i klubben i vi har i Sindal Golf Klub. Du kan læse mere om dem ved at klikke her