Køb ForeningsEl og støt Sindal Golf Klub

Mange bække små

Alle skal bruge strøm, hvorfor ikke kombinere det med at støtte en rigtig god sag. Vi har indgået et samarbejde med Energi Nord - efter fusionen navnet -  Eniig, som betyder, at de giver "Din forening" 2 øre pr. kilowatttime strøm du bruger. Alt, du skal gøre, er at tilmelde dig ForeningsEl hos Eniig og bruge strøm som du plejer, så støtter du os døgnet rundt, hver dag, hele året, hver gang du tænder for kontakten.

Alle kan støtte Sindal Golf Klub via ForeningsEl, også selv om du ikke er medlem. Dette gælder også  hvis du er eksisterende kunde hos Eniig. Skifter du til ForeningsEl, og er du ny kunde hos Eniig, får vi en ekstra bonus for hvert år, du er kunde hos dem.

Konkurrencedygtig pris!

Eniig har flere gange bevist, at de er blandt de billigste elselskaber i Danmark. ForeningsEl er baseret på deres produkt SpotPris, som er en variabel pris, der fastsættes måned for måned. Eniigs erfaringer i både 2007, 2008 og 2009 har været, at SpotPris giver en slutpris, der er flere øre billigere. Hvis du ønsker det, har du mulighed for at følge prisudviklingen på Eniigs hjemmeside eller ved at tilmelde dig deres månedlige nyhedsmail.

Sådan skifter du til ForeningsEl

Eniig har oprettet en tilmeldingsside . Adressen er https://eniig.dk/privat/el/produkter/foreningsel/ Ønsker du at skifte til ForeningsEl, skal du blot udfylde tilmeldingssiden med dine kontaktoplysninger, anføre Sindal Golf Klub som forening, så klarer Eniig resten resten for dig.

Vil du gerne vide mere om ForeningsEl, inden du beslutter dig, kan du ringe til Ennigs kundeservice på telefon 7015 1670 eller mail [email protected] - her hjælper de også gerne med at tilmelde dig.